Betaalbare acts voor café's boeken

Heeft u een café en wilt u een goede zanger, maar heeft u niet het budget voor Frans Duijts of Jan Smit, dan heeft PartyNet de onderstaande tips:

Kobus Engels
Kobus Engels Boeken
Kobus Engels zingt de grootste nederlandstalige hits van onder andere Django Wagner, Frans Duijts en Dirk Meeldijk. Treedt vaak op in zijn hometown Arnhem, waar hij menig kroeg op zijn kop zet.

Gage: 1x30 minuten exclusief techniek vanaf
€ 400, exclusief 6% BTW.

Lenie Gerrits


Lenie Gerrits BoekenLenie Gerrits scoorde begin 2010 een grote hit in piratenland en op Radio NL met het nummer "de Rolleman". Tijdens optredens zingt Lenie buiten zijn eigen nummers ook andere bekende meezingers.

Gage: 1x30 minuten inclusief geluid vanaf 
€ 675, exclusief 6% BTW.


Rene van Beeten

Rene van beeten boeken
Als André Hazes imitator is René van Beeten een graag geziene gast door het hele land, maar René treedt ook op als "Jordaan Zanger". Zijn optreden bestaat dan uit een mix van alle grote Amsterdamse meezingers. Eventueel is deze act ook te combineren met zijn Hazes-act.

Gage: 1x30 minuten inclusief geluid 
€ 850, exclusief 6% BTW.


Jan-Joost

Jan Joost Boeken
Jan-Joost begon als zanger/feestmaker in bar de Witte Kat te Sneek, waar hij als zingende DJ de hele tent op zijn kop wist te zetten. Daarna besloot Jan-Joost om als zanger de kost te gaan verdienen. En met groot succes: Op dit moment scoort hij een hit met het nummer "Patsy".

Gage: 1x30 minuten vanaf 
€ 595, exclusief 6% BTW.


Klik voor boekingen of meer informatie op de naam van de artiest, of bel 0318-690533.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

*Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd

Prijsindicatie