Crazy DJ Team

Opnieuw zoeken

Crazy DJ Team boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Crazy DJ Team naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 0,- tot € 1.250,-

Crazy DJ Team boeken?

Crazy DJ Team

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ's van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show.

Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ's die het publiek letterlijk op de kop krijgen.

Na enkele jaren solo en samen een groot aantal klussen gedaan te hebben vinden ze het nu tijd om "volwassen" te worden en met een echte tour op pad te gaan.

Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden!

Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Lederhozen Tour
Een super spektakel op het podium, veel give-aways, veel interactie en natuurlijk TWEE DeeJays die het publiek letterlijk op de kop krijgen.Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc, maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar meekan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden!

Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!), en een groot superfeest zijn het gevolg. De allerleukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium, zoals onder anderen de enige echte DJ Boy DubbelDek Wedstrijd (speciaal voor dames met dubbel D), en de totaal niet Erotische Dans wedstrijd.  De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow!

Standaard bestaat de show uit:
-Het Crazy DJ Team
-DJ Booth in Skihut, aprés ski decor oa. sneeuwpoppen, skilatten, wijnvaten als statafel (extra) of grote skigondel (extra)
-B+Monitor Set
-Veel give-aways


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie