Yellow Claw

Opnieuw zoeken

Yellow Claw boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Yellow Claw naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

Yellow Claw boeken?

Yellow Claw

Biografie Yellow Claw

Voor wie Yellow Claw nog niet kent, een kleine introductie: Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label) bekend van het succesvolle dance concept Dirk Deluxe.

De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en een spoor van verwoesting achter zich laat. De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken. In ‘Het Allermooiste Feestje’ delft dan ook een compleet dameshockeyteam het onderspit en duiken jeugddromen op 4 wielen op. Hierna volde natuurlijk het inmiddels overbekende 'Krokobil'.

---------------------------------------------------------------------------

Welkom op de website van artiestenbureau PartyNet, al ruim 25 jaar hét onafhankelijke artiestenboekingskantoor van Nederland.

PartyNet is als een soort een supermarkt voor artiesten, of misschien te vergelijken met een hypotheekadviseur. Samen kijken wij met u naar de beste invulling voor uw feest. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak precies wat u nodig heeft om uw event tot een succes te maken. Van studentenfeest tot groot festival, PartyNet regelt het voor u. 

Maar ook op het gebied van nieuw talent is PartyNet altijd vooruitstrevend geweest. Recente voorbeelden hiervan zijn Dio, waarbij PartyNet zijn eerste boeking verzorgde, maar ook nu wereldberoemde DJ’s zoals HardwellAfrojackMartin Garrix en Quintino zijn door ons vroeg opgemerkt, waardoor klanten met beperkt budget hen hebben kunnen boeken. Dit blijven wij doen, doordat wij vanuit onze muzikale passie boven op de markt zitten.

Had u ook Martin GarrixHardwell of Quintino voor € 1.000 willen boeken? Dan had u eerder moeten bellen… Maar niet getreurd, ook op dit moment is PartyNet vol op bezig met de nieuwste talenten in muziekland, dus de volgende “Afrojack” of “Hardwell” kan op uw evenement staan.

 


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie