Djumbo

Opnieuw zoeken

Djumbo boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Djumbo naar 0318-690533.

Djumbo

Foto Djumbo

prijs

Prijsindicatie: € 2.500,- tot € 5.000,-

Djumbo boeken?

Djumbo

Djumbo werd door supermarktketen Jumbo in het leven geroepen als nieuwe promotiestunt van de supermarkt. Djumbo maakte haar echte debuut op de JumboFestatie 2004 en bij Fox Kids (Tegenwoordig Jetix).

De eerste single van Djumbo heette ‘Hide and seek’. Ondersteund door een geweldige videoclip, bereikte deze single binnen enkele weken de top 10 van de Mega Top 100 en stond na 5 weken op nummer 5. Uiteindelijk heeft ‘Hide and seek’ 10 weken lang in de top 10 gestaan en is Djumbo uitgegroeid tot één van de meest populaire meidengroepen van Nederland. Mede hierdoor schitterden ze op evenementen als Holiday On Ice, Fox Kids Sinterklaasfeest, etc.

Hoewel de drie meiden hun grootste passies delen, verschillen ze behoorlijk van karakter. Lindsy is een lief en behulpzaam meisje. Lijkt soms verlegen, maar laat absoluut niet over zich lopen. Lotte is open, eerlijk en wild... houdt veel van dieren en is zelf ook een podiumbeest. Samantha is erg sportief, leergierig en af en toe heel serieus.

De favoriete artiesten van Djumbo zijn Britney Spears, Justin Timberlake, Black Eyed Peas en Beyoncé. Goede liedjes en stoere optredens. Maar uiteraard staan ze het liefst zelf op het podium...

Lindsy: “Vroeger stond ik met een borstel in mijn hand voor de spiegel al mijn favoriete nummers te playbacken. Dan pakte ik stiekem de make-up van mijn moeder en deed mijn mooiste kleren aan. En dat vind ik allemaal nog steeds heel erg leuk. Met Djumbo optreden is elke keer weer spannend!”.

Lotte: “Ik word altijd vrolijk van muziek! Ik voel het in mijn hele lichaam en krijg meteen zin om te dansen. Ik heb altijd dansles gehad, o.a. jazzballet, hip-hop en streetdance. Het is fantastisch om nu met de hele zaal te zingen en te dansen!”.

Samantha: “Ik vind het heel erg leuk dat ik samen met deze twee nieuwe vriendinnen in Djumbo zit. Het is geweldig om met z’n drieën op het podium te staan en samen een feestje te bouwen!”.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie