Vijfde album nummer 1-hit Jannes

Met zijn nieuwe album Op Volle Kracht komt Jannes deze week binnen op de eerste plaats van de Album Top 100. Het is de vijfde album nummer 1-notering voor de Drentse volkszanger.

Jannes boekenEerder behaalde Jannes de eerste plaats met zijn albums Als Het Zonnetje Schijnt (2005), Laat Me Vrij (2006), Mijn Naam Is Jannes (2007) en De Nieuwe Van (2009). Qua hithistorie hebben die albums met elkaar gemeen dat zij allemaal binnenkwamen op de eerste plaats in de Album Top 100 en die plek slechts één week bezet wisten te houden. Alleen het album Laat Me Vrij stond in augustus 2006 twee weken op de eerste plaats van de Album Top 100.

“Het is verschrikkelijk moeilijk om met een nationale artiest de nummer 1-positie vast te houden, maar natuurlijk gaan we dat proberen”, zegt Léon Jacobs, senior productmanager bij CNR Entertainment. “We denken dat dit met doorlopende campagnes op vrijwel alle lokale rtv-zenders en heel veel media-aandacht in de doelgroepbladen moet gaan lukken. Gisteravond deed Jannes een uitstekende instore bij Blokker in Emmen. Een thuiswedstrijd voor hem met een winkel vol fans. Verder is hij op weg naar Ahoy, waar hij op 8 september als kroon op zijn titel Koning der Piraten een concert geeft met speciale gasten. Ook dat zal z’n uitwerking hebben op de verkoop van het album, waarvan we na de huidige hit Ik Wil Een Boerenmeid nog zeker twee singles gaan uitbrengen. Vanzelfsprekend willen we Op Volle Kracht naar een goudstatus toebrengen, maar dan wel op een realistische manier.”

Wilt u Jannes boeken voor uw evenement? Klik dan hier voor meer informatie over het boeken van Jannes of bel vrijblijvend naar PartyNet: 0318-690533.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

*Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd

Prijsindicatie