Denise Koopal

Opnieuw zoeken

Denise Koopal boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Denise Koopal naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 0,- tot € 1.250,-

Denise Koopal boeken?

Denise Koopal

Denise Koopal werd geboren op 22 februari 1980 in Utrecht. Na het VWO rondde zij de HBO-studie Accountmanagement in Utrecht af. Binnenkort hoopt zij af te studeren voor de studie Communicatiewetenschap.

In 1997 deed zij auditie voor de Nederlandse meidengroep ‘Wow!’, geproduceerd door Bolland & Bolland. Denise werd aangenomen en tekende een platencontract. In de periode 1997 – 2001 heeft zij diverse Top 40-hits gescoord, zoals ‘Keer op Keer’, ‘Zomer’ en ‘Lekker Lang Lekker’. Met ‘Wow!’ heeft zij ruim vier jaar lang opgetreden door heel Nederland. Ook werkte ze mee aan de soundtrack voor de Nederlandse film ‘Abeltje’ en werd één van de laatste videoclips opgenomen in het Big Brother huis. Tijdens deze periode was Denise verantwoordelijk voor de gehele externe communicatie, alle radio- en televisie interviews kwamen voor haar rekening.

In 2001 presenteerde Denise een jaar lang een regionaal muzikaal radioprogramma genaamd ‘de Nieuwegeinse Top 30’, waarvoor zij vele artiesten interviewde en verschillende muziekevenementen bezocht. Daarnaast sprak en zong zij regelmatig diverse reclamespots in voor lokale en regionale radiozenders.

In 2004 werd zij door Endemol Nederland benaderd om het programma ‘Puzzeltijd’ te gaan presenteren voor RTL4. Dit live programma presenteert Denise met veel plezier. Voor dit programma heeft zij een presentatiecursus gekregen van Simone van den Ende en ze heeft verscheidene mediatrainingen gevolgd.

In haar vrije tijd houdt Denise van reizen (alle continenten staan inmiddels in haar paspoort) dansen, lezen, schrijven en zingen.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie