Froukje de Both

Opnieuw zoeken

Froukje de Both boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Froukje de Both naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 2.500,- tot € 5.000,-

Froukje de Both boeken?

Froukje de Both

Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdig persoon. Froukje werd bekend door haar rollen in de series Costa en Goudkust. Ze sierde de cover van diverse magazines en had een hoofdrol in de musical
"Love Me Just A Little Bit More". Verder presenteerde Froukje diverse tv-programma’s,waaronder Blind Match, Loods 7 en Starstrippers. Momenteel heeft ze samen met radio DJ Niels Hoogland sinds 2002 een eigen radioprogramma op Radio 538.

Froukje de Both heeft het creatieve vermogen en inzicht om een meerwaarde te zijn voor al uw zakelijke belangen. Met haar unieke mix van entertainen en presenteren is zij van zeer toegevoegde waarde tijdens beurzen, product- en bedrijfspresentaties. Tevens is Froukje inzetbaar als gastvrouw op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke. Het is een feit dat u door de aanwezigheid van Froukje een presentatrice van topniveau in huis haalt.

Momenteel is Froukje druk aan het trainen voor het tv-programma “Dancing On Ice” dat RTL4 vanaf zaterdag 26 augustus gaat uitzenden.

Showfacts Froukje de Both:
- Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement
- Meet & Greet voor 1 uur
- Meet & Greet uitsluitend voor besloten evenementen


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie