Ben Saunders

Opnieuw zoeken

Ben Saunders boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Ben Saunders naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 5.000,- tot € 10.000,-

Ben Saunders boeken?

Ben Saunders

Winnaar The Voice of Holland 2011

Tot september 2010 was Ben vooral bekend als tatoeëerder in zijn eigen tatoeshop 'Lucky 6 Tattoo' in Hoorn. Hij doet wel mee aan een talentenwedstrijd hier en daar en zingt in een soulband bij dinnershows, maar komt maar niet verder in de muziekindustrie.

Use Somebody
Dit verandert compleet wanneer broertje Jamie hem opgeeft voor het dan nog onbekende programma The Voice of Holland. Al in de eerste aflevering doet hij auditie met het nummer 'Use Somebody' van de band Kings of Leon. Samen met zijn broer reist hij af naar Hilversum ('dat is gezellig en hij betaalde de benzine') en heeft hij naar eigen zeggen geen idee wat hem te wachten stond.

Al bij het eerste woord dat hij zingt, is de jury enthousiast. Juryleden Roel van Velzen, Nick & Simon en Angela Groothuizen drukken bijna gelijk op de grote rode knop waarmee ze duidelijk maken dat ze hem graag in hun team willen. Tegen het eind van het liedje kan ook Jeroen van der Boom niet achterblijven.

Die rode knop verandert Ben's leven compleet. Hij wordt de publiekslieveling en zingt de sterren van de hemel in de liveshows van The Voice Of Holland. Hij heeft nog enige concurrentie van Kim de Boer, Pearl Jozefzoon en Leonie Meijer, maar al snel wordt duidelijk dat Ben Saunders de enige echte Voice of Holland zou worden.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie