Ramon Beuk (Born2Cook)

Opnieuw zoeken

Ramon Beuk (Born2Cook) boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Ramon Beuk (Born2Cook) naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 2.500,- tot € 5.000,-

Ramon Beuk (Born2Cook) boeken?

Ramon Beuk (Born2Cook)

Ramon Beuk ronde in 1992 “na stages in verschillende restaurants” zijn koksopleiding af.
Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam hij terecht op het hoofdkantoor van de HEMA waar voor het eerst een beroep werd gedaan op zijn specifieke kennis. Ramon werd mede verantwoordelijk voor de huidige uitstraling van de verschillende culinaire concepten binnen de Hema filialen in Nederland en België.

In zijn zoektocht naar meer en beter volgde een baan bij Unilever waar hij de basis legde voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Tevens gaf Ramon in deze periode presentaties aan grote groepen over het gebruik van de Unileverproducten.
Zijn kwaliteiten tot presenteren en enthousiastmeren bereikte ook Hilversum, waarna een periode van twee seizoenen volgde als itempresentator/kok in het ochtendprogramma Koffietijd. Van september tot december 2002 was hij naast Cindy Pielstroom kindervriend/kok in het programma @cindy’s.

Vanaf maart 2003 werd hij het nieuwe gezicht van het kookprogramma Born2Cook. Na 3 seizoenen besloot Ramon in januari 2005 te stoppen met Born2Cook en is hij nu druk met de ontwikkeling van een nieuw TV programma wat natuurlijk weer alles te maken heeft met eten en koken.

Hij is de vaste culinaire columnist van De Telegraaf, waar hij 7 dagen in de week de lezers verrast met vernieuwende recepten.

Ramon is tevens eigenaar van evenementenorganisatie CuliPro, kookschool de Kooktempel en evenementenruimte De Glazen ruimte in Maarssen.

Sinds juli 2003 ligt zijn eerste kookboek in de winkels “Thais” gevolgd door het boekje “Finger Food” en het grote “Ramon Beuk Born2Cook” kookboek.
In 2005 ligt verscheen zijn 4e boek onder de titel “De Echte Beuk” in de winkels. Zijn 5e kookboek staat in het voorjaar 2007 gepland.

Ramon is de enige Nederlandse tv kok met een eigen messenlijn.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie