Chris de Roo

Opnieuw zoeken

Chris de Roo boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Chris de Roo naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 0,- tot € 1.250,-

Chris de Roo boeken?

Chris de Roo

Chris de Roo is een echte aanrader voor elk evenement en feest waar kwaliteit en gezelligheid het motto is.

Deze sympathieke all-round zanger uit Emmen maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets is deze uit Drenthe afkomstige topper de opvolger van René Froger in Cafe Bolle Jan in Amsterdam waar hij elke week op hét beroemdste feestpodiumpje van Nederland staat.
De doorgewinterd zanger Chris de Roo is geboren op 17 januari 1978 in Emmen. Al snel bleek dat Chris een groot zangtalent was. Tijdens de vele talenten jachten in het land waren de reacties altijd overweldigend. Hij deed er flink wat ervaring mee op en wist bovendien veel van de talentenjachten winnend af te sluiten.
Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo op televisie. Hij treedt op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende René Froger weet neer te zetten. Talloze optredens volgen. Zo trad hij op in een bomvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-play en vele anderen. Tevens werd Chris gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. Chris de Roo is geliefd bij het grote publiek. Zijn fantastische singles ”Grote Vriend” en “”Als ik er morgen niet meer ben” heeft Chris behoorlijke bekendheid bezorgd maar bij zijn optredens komen ook de meest uiteenlopende covers voorbij. Vooral omdat hij dit jaar al een aantal keren op televisie was te zien op o.a SBS6 show van Nederland, NET 5 Nederlandse Hitparade, RTL 4 op Lijn 4 met Willibrord Frequin en zit Chris in het reclame spotje van Frans Bauer voor de CD daar heb je vrienden voor.
Wat dacht u van de voorprogramma’’s van de helaas overleden Andre Hazes?
Ook die hebben Chris een Reizende ster gemaakt.

Een heleboel artiesten dromen ervan om ooit in AHOY te mogen optreden. Voor Chris de Roo werd die droom werkelijkheid toen hij in 2003 op mocht treden tijdens de Nacht van Oranje in een uitverkocht AHOY. Een ware belevenis tussen de toppers van het Nederlandse lied. Dat zelfde jaar is Chris benaderd door Nina Brink om samen met Willeke Alberti, Gordon, Trijntje Oosterhuis en talloze andere prominenten over te vliegen om haar vijftigste verjaardag te vieren en natuurlijk om te zingen in het prachtige plaatsje Cannes Zuid Frankrijk.
Chris is nu bezig met zijn nieuwe Cd in een studio in Duitsland om hard te werken, samen met een producers duo die o.a voor Hazes hebben gewerkt om van deze cd een succes te maken.
Kortom Chris de Roo moet je gehoord en gezien hebben in het land!!


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie