Do (Dominique van Hulst)

Opnieuw zoeken

Do (Dominique van Hulst) boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Do (Dominique van Hulst) naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 2.500,- tot € 5.000,-

Do (Dominique van Hulst) boeken?

Do (Dominique van Hulst)

De meeste artiesten breken eerst door in eigen land voordat ze het überhaupt in het buitenland proberen. En dan nog is wereldfaam maar voor weinigen weggelegd.

Dominique Rijpma van Hulst ,beter bekend als Do, vormt de uitzondering op die regel. Haar eerste grote hit ‘Heaven’ – een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams – was een enorme Top 10 hit in Spanje, Duitsland en België, stond in de Amerikaanse Top 3 en behaalde de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada voordat het in de unplugged-versie een groot succes werd in haar thuisland Nederland.

Met dezelfde unplugged-versie schoot Do zelfs door naar de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten, met als gevolg dat de nuchtere Brabantse in gigantische stadions voor tienduizenden mensen stond te zingen naast beroemdheden als Puff Daddy en Destiny’s Child. Zelfs Bryan Adams was zo onder de indruk van Do dat hij haar vroeg om tijdens een van zijn Europese shows ‘Heaven’ te komen zingen.

Do ontving in 2003 een World Music Award voor Best Dutch Artist, scoorde een nummer 1 hit met ‘Voorbij’, het duet met Marco Borsato, was genomineerd voor een Edison, en werd tijdens de TMF awards 2004 uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal. Bovendien werd ‘Heaven’ op 11 mei j.l. in Los Angeles onderscheiden met een 2004 BMI – Pop Award.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie