Shary-An Nivillac

Opnieuw zoeken

Shary-An Nivillac boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Shary-An Nivillac naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 1.250,- tot € 2.500,-

Shary-An Nivillac boeken?

Shary-An Nivillac

Met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid maakte Shary-An veel indruk tijdens de diverse liveshows van het eerste seizoen van The Voice of Holland. Het was dan ook geen verrassing dat ze in het populaire tv-programma de halve finale wist te bereiken. Haar TVOH uitvoering van ‘Ain’t Got No’, stond wekenlang hoog in de single top 100.

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival, waarna het balletje is gaan rollen. Inmiddels staat ze bekend om haar mix van Soul, R&B en Jazz. De energieke zangeres volgde al een muzikantenopleiding voordat ze aan TVOH begon, en kijkt tevreden terug op wat ze met deze keuze heeft bereikt. Haar laatste optredens gingen fantastisch, ze stond in de Heineken Music Hall en mocht haar eigen single opnemen.

In maart van dit jaar bracht Cloud 9 Music de eerste solo single van Shary-An uit. ‘Six Feet Under’, geproduceerd door Marmalade Music (Roland Dirkse & Sven Figee), behaalde een top tien positie en leverde haar naast radio en TV promotie ook een samenwerking met G-Star en Budda2Budda op. Haar tweede single, ‘Mr. Know It All’, werd in mei 2011 uitgebracht.

Haar derde single "Try My Love Again" werd in september 2011 uitgebracht gevolgd door het debuut album "Love Me For Who I Am".


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie