Shaydie (Back to the happy sounds of the 90's)

Opnieuw zoeken

Shaydie (Back to the happy sounds of the 90's) boeken voor uw feest? Bel voor boekingen Shaydie (Back to the happy sounds of the 90's) naar 0318-690533.

prijs

Prijsindicatie: € 1.250,- tot € 2.500,-

Shaydie (Back to the happy sounds of the 90's) boeken?

Shaydie (Back to the happy sounds of the 90's)

Wie kent ze niet meer? De happy sounds van tracks als Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky en Luv U More zitten waarschijnlijk nog vers in ieders geheugen! De succesvolle DJ Paul Elstak wist in de jaren 90 hit na hit te scoren met deze platen. Dit deed hij echter niet alleen! Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak is terug en HOE…

De Rotterdamse Shaydie is als entertainer geboren en is dan ook van jongs af aan bezig geweest met allerlei projecten. Naast de hectische periode waarin ze samen met Paul Elstak door heel Nederland reisde, werkte Shaydie tevens samen met artiesten als Svenson & Gielen, Dip “T” Jones, T. Knuth en Mike Redrum. Deze projecten resulteerden in een grote variëteit aan tracks en stijlen. Als klap op de vuurpijl representeerde Shaydie samen met de rap formatie ‘Redrum Squad’, Nederland tijdens de EXPO 2000 in Hannover.
Naast het vele studiowerk, begon Shaydie een samenwerking met de Diva’s of Dance waar zij als achtergrond zangeres deel uitmaakte van een spetterende 90’s show.

Naast deze succesvolle samenwerkingen, werd het tijd voor Shaydie om als solo artiest aan de slag te gaan. Deze power dame zal het publiek in de Nederlandse discotheken mee terug gaan nemen naar de happy hardcore tijden. Met haar originele formatie van MC en danseressen laat Shaydie deze nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën weer herrijzen in een spetterende en energieke show van maar liefst 30 minuten. Alle klassiekers zullen de revue passeren, wat resulteert in een half uur vol met o.a. Life’s Like A Dance,
Rainbow In The Sky, Don’t Leave Me Alone, Feel The Music en Luv U More!

Shaydie staat garant voor het oproepen van ontelbaar veel goede herinneringen aan een tijd die al lang afgesloten leek te zijn.


Lees meer »

Mogelijke alternatieven

Prijsindicatie